11 Şubat 2011 Cuma

Başka Dilde Aşk-Aşkın 'SUS' Hali (via İçim Dışım Bir)

Kendime açıktan açıktan not: bende izlicem bu filmi:)

Başka Dilde Aşk-Aşkın 'SUS' Hali   Bu filmi kuzen sayesinde izledim. Aslında ilk önce Sultancığımla gidicektik olmadı o tek gitti :D sonra gösterimden kalktı ben tam unutmuştum ki kuzen tutturdu alalımda izleleyimde. Neticede izledik iyi ki de izledik. Pişman değilim. mutluyum. Türk filimleride oluyomuş dedim ya. Vallahi olmuş bu. Filmin türü romantik drammı desem,hayatın gerçekleri mi desemm. Romantik komedi değil ama kesinlikle. Çok fazla acı var bu filmde.  Acı ama gerçekler … Read More

via İçim Dışım Bir

4 yorum:

  1. İzle gerçekten arkadaşım. İzle ki yazasın. Yorumlayalım üzerine konuşalım.
    Mert FIRAT'ın oyunculuğun nirvanasına vardığı filmdir. Ya da ben öyle düşünüyorum. Artık ne kadar tarafsız olabilirsem :P

    YanıtlaSil
  2. En iyi yorum taraflı yorumdur, kesinlikle beğendiğini gösterir ;) Baştan senin gözünle gördüm ya filmi, içimden bir his senin yazından çakma bir film analizi yapacağımı söylüyor ama bakalım, hakkımda hayırlısı :)

    YanıtlaSil
  3. En kısa zamanda bekliyorum arkadaşım :) Tabi vakit meselesi ama erteledikçe kalır o film bir yerlerde kendimden biliyorum. Aman ha aklındayken izle çıksın aradan. Umarım beğenirsin. ;)

    YanıtlaSil
  4. 2 gündür indirmeye çalışıyorum, hep kopuyor linkler, bir uğursuzluk var ama anlamadım gitti. Şuanda da filmin yarısı inmiş durumda gerisi gelir inşallah :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...