19 Ekim 2011 Çarşamba

JYJ - In Heaven


In Heaven klibi yayınlanalı çok oluyor ama ben hala şarkıya ve klibine doyamadım. Bildiğiniz gibi JYJ üyeleri DBSK grubundan olaylı olarak ayrılan JaeJoong, YooChun ve Junsu’dan oluşuyor. DBSK grubunun dağılma nedenlerini merak edenler için Kore Delisi'nin şu ve bu yazılarına bir göz atın derim, Ha diyorsunuz ki bana tek bir haber yetmez ben  grup ile ilgili bütün haberleri takip etmek istiyorum diyorsanız o zaman sizi JYJ Turkey'e alalım :D

JYJ'nin çıkarılan bu son albümden ilk klip In heaven’e çekildi demiştik. Grubunun bin bir güçlükle çıkardığı bu albümün ilk klibi de şahane olmuş. İyiki de zor ama en doğru yolu seçerek bağımsızlıklarını ilan etmişler. Albümdeki şarkılara bayıldım, In Heaven’e de öyle.

In Heaven’in sözlerini grubun lideri JaeJoong yazmış, klipte ölümle gölgelenen bir aşk hikayesi kısa film tadında anlatılsa da, JaeJoong bu şarkıyı geçen yıl Haziran ayında intihar ederek ölen yakın arkadaşı Park Yong Ha’nın ölümünden sonra yazmış(Bkz). Arkadaşı ile intiharından çok kısa bir süre önce telefonda konuşmuşsa da başta So Ji Sub olmak üzere Yong Ha’nın diğer yakın arkadaşları gibi intihara meyilli olduğunu o da anlayamamış o son görüşmesinde. Herkes için acı bir şok olan o olaydan sonra, JaeJoong o olayın etkisinde kalarak bu şarkının sözlerini yazmış. Şarkının sözlerini aşk üzerine kurgulamışsa da ölen sevdiklerimizle bir daha görüşememenin verdiği acı tecrübeyi de sözlerin içine harmanlamış ister istemez.

Klip kısa film tadında demiştik, başrolde Junsu ve bağlı bulundukları yeni şirketin bir diğer üyesi aktrist Song Ji Hyo var. JYJ üyelerinden JaeJoong Protect the Boss, YooChun ise Miss Ripley dizisiyle anılırken Junsu’nun başrolü alması yerinde olmuş. Junsu hayranlarını da sevindirmek lazım sonuçta değil mi?


In Heaven






In Heaven/Cennette

Şarkı: JYJ (Jaejoong, Yoochun, Junsu)

Söz & Müzik: Kim Jaejoong

Replikler

Song Ji Hyo: Artık gidiyorum
YooChun: Gitme
Song Ji Hyo: Geri döneceğim, o yüzden…
YooChun Yalancı, yalancı
Song Ji Hyo: Hayır, seni ne kadar sevdiğimi bilmiyor musun?
YooChun  Şimdi gösteremez misin bana o sevgini?
Song Ji Hyo:  Seni seviyorum
YooChun: Birbirimizi yine sevemez miyiz?



 JJ- Şimdi olduğu gibi, (o zaman da) hiç birşey söyleyememiştim
JJ - Bu senin mucizen, sanki hepsi bir düş gibi
JJ - Seni son gördüğüm halin nasıl ise, anılarımda da yalnız o görüntü kalmış sanırım.
YC - Beni bir yerlerden izliyor musun merak ediyorum. Kabullenemesem bile artık çok geç, seni bir daha göremeyeceğim.
YC/JS - Anılarımın gölgesi gözyaşlarıyla o yerde bekliyor.
JJ - O sözleri söyleyemem… gerçekten yapamam sanki benimleymişsin gibi
JJ - Üzgünüm ama yapamam. Herşey üstüme üstüme geliyor şuan
JS - Korkarım ki gözlerimi senin yanında kapayacağım, biraz daha beklersem ve hayallerime kapılırsam
JJ/JS:  Gitme, terk etme, yanımda kalamaz mısın?
JJ/JS: Yalan, hepsi yalan JJ: Hiçbirşey duymuyorum
JS/YC: Seni seviyorum, seni seviyorum JJ: Bana bu sözleri gösteremez misin?
JS/YC: Seni seviyorum, seni seviyorum JS: Beni tekrar sevemez misin?
YC: Zaman işte böyle akıp gitti. Senden arta kalanlara bakıyorum ama onlarda silinip gitti.
YC/JJ: Senden kalan son anılarım bile döktüğüm gözyaşı çemberinde kısılı kalmış
JS: Sadece bitir bunu, bitir beni. Yanımda olmayacaksan eğer, senin yanımda olmadığın gizli rüyalar göreceğim
JS: Üzgünüm ama artık bırakacağım senin yolundan gitmeyi
JJ: Seni ararken kayboluyorken, sonu olmayan bu yolu takip etmek(~seni ararken kayboluyorken)
JJ: Korkarım ki seni kaybedersem tek hissedeceğim şey acı olacak
JJ/JS:  Gitme, terk etme, yanımda kalamaz mısın?
JJ/JS: Yalan, hepsi yalan JJ: Hiç birşey duymuyorum
JS/YC: Seni seviyorum, seni seviyorum JJ: Bana bu sözleri gösteremez misin?
JS/YC: Seni seviyorum, seni seviyorum JS: Beni tekrar sevemez misin?
JJ/JS:  Gitme, terk etme, yanımda kalamaz mısın?
JJ/JS: Yalan, hepsi yalan JJ: Hiçbirşey duymuyorum
JS/YC: Seni seviyorum, seni seviyorum JJ: Bana bu sözleri gösteremez misin?
JS/YC: Lütfen geri dön.

Song Ji Hyo/YooChun: “Teşekkür ederim, bana sevmeyi öğrettiğin için… Seni Seviyorum”

Kaynak İngilizce Çeviriler; popgasa, withjyj

Çevirilerle ilgili not: Şarkının korece sözleri çok şiirselmiş normalde ama çeviriyi yapan kişiler hep bocaladıklarını söylüyorlar, harcadıkları emeğe teşekkür ediyoruz tabi burdan. Ben de 2 tane çeviriyi temel aldım ve hangisi mantıklı geliyorsa onu yazmaya çalıştım. :D

Bu fotoğraf www.jyjturkey.com adresinden alınmıştır.

Klibin konusu, Junsu’nun kavgalı olduğu sevgilisinin(Song Ji Hyo) kendisini bilerek arabaların önüne atarak intihar etmesiyle başlıyor, kendini yola atmadan önce kızcağız telefonla son kez erkek arkadaşını arasada, o sırada iş toplantısında bulunan sevgilisi telefonu açamaz. Kız arkadaşının ölüm haberiyle vicdan azabının ağır bastığı bir bunalıma giren çocuk. Hayatına devam etse de içindeki pişmanlık dinmez.

Sonra bir sabah kapısı çalınır, kapıyı açtığında gözlerine inanamaz. Ölen sevgili burnunun dibinde hiçbir şey olmamış gibi durmaktadır. Sabah kalktığında buzdolabındaki takvim 2010’u(Yong Ha’nın öldüğü yıl) gösterirken şimdi tarihler 2008 yılını göstermektedir. Yani ona tüm o pişmanlıklarını silmesini sağlayacak ikinci bir şans tanınmıştır anlayacağınız.

Bu 2 yıllık süreci sevgisiyle hiç yapamadığı güzel şeyleri yaparak geçirir, bisikletle geziler, romantik akşam yemekleri ve eskiden olduğu gibi onu işi nedeniyle arka plana atmaktan vazgeçer. Yine de zaman daralır ve en sonunda kızın öldüğü güne tekrar gelinir, kızımız geçen sefer acılar içinde dikildiği kaldırıma bu defa bu defa gülücükler içinde gelir. Junsu ise yine aynı iş toplantısında huzursuz bir şekilde kıvranıp durur, ama dayanamayıp toplantıyı terk eder ve o da kızarkadaşının öldüğü mekana tekrar gelir.

Sonuç olarak aynı şeyler bu defa farklı duygularla tekrar etmektedir, ölüm kesin belli ki ama aralarında hiçbir kırgınlık yok bu defa, hatta kızın içi  yaşam sevgisiyle doludur artık.

İşte buraya kadar benim için her şey tamam da bundan sonrasını anlamadım arkadaş :D Neden mi?

Ji Hyo, aynı yolda karşıya geçmeye çalışırken bu defa arabalar kızın üstüne sürer, Junsu kızı arabaların altında ezilmekten kurtarmak için son anda yola atlar,  kızı tutup birlikte yol kenarına savrulurlar (biz şuna uçarlar diyelim en iyisi). Öldüler mi kaldılar mı anlamadan onları yeşillikler içinde bir bankta elele otururken görürüz.

Birbirlerine “Teşekkür ederim, bana sevmeyi öğrettiğin için… Seni Seviyorum” derler. Bende tam o sırada ay yaşasın ne güzel yaşıyor ikiside dedim saf saf :) Ama birden lönk diye ekranın tepesinde In Heaven yazınca bana bir kal geldi (ne demekse artık ) :D Bu seferde öldüler garipler ama Allah ayırmadı dediydim :D :D


Eeee hani anlamamıştın, bak anlamışsın işte! niye o güzel beynini böyle gereksiz şeylere yoruyorsun ki? dediğiniz duyar gibiyim :D

Çünküm bu sahne bana fena halde şu masaüstü fotomu hatırlatıyor. Birlikte yaşlanmış o çiftleri hatırlayınca benim hatlar biraz karıştı, acaba klipteki çift ölmediler de bizle dalga mı geçiyorlar dedim ne yalan söyliim :D (aslında bunu daha abest bir şekilde söyledim de burada ağzımı bozmak istemiyorum :D )


Neyse efendim, dertsiz başıma dert arıyordum gittim bu klibi buldum rahatladım :D Bir de üstüne çok gerekliymiş gibide bir yazı yazdım da daha bi rahatladım :D Şimdi sizi rahat bırakıyorum :D

Ama ondan önce bizim oğlanların ikinci kliplerini şuraya iliştireyim. (Bu kliple ilgilide sevgiligünlük blogundan arkadaşların yazılarını okumaya davet ediyorum :D Gül gül öldüm okurken :D Birden fazla yazarı olduğu için Cinnet ve Arya ayrı ayrı yorumlamışlar :D Okumamazlık etmeyin derim :) )

Hadi ben kaçtım :D






video credit www.jyjturkey.com

20 yorum:

  1. Klip cidden güzel olmuş, ama senin yazın daha da iyi çingu :)
    Hemen gördüm ve hızlıca, akıcı bir şekilde okudum.
    Ellerine sağlık^^
    DBSK zamanında dinlemezdim ama JYJ'i dinliyorum. Bana göre en güzel şarkıları Long Way :)

    YanıtlaSil
  2. vay bu saatte kimse görmez dediydim, tam kapatıyordum blogu yorumunu gördüm :D :D gazetecilik böyle bir şey olsa gerek :D güzel yorumun için teşekkür ederim :)
    ama çok şeker klip değil miiğ :D bu 3 çocuğun sesini bende çok sevdim klip bahane aslında :D DBSK'yı bende hiç dinlemezdim ama JYJ'nin acaip bir albenisi var, çok da iyi şarkılar hazırlamışlar, valla bravo :D

    kliple ilgili yorumu beğenmene sevindim ;) bazen(!) kısacık klipte bile çenem düşüyor :) tekrar teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  3. Yaw bu Almanya çok garip bir memleket! Anladık sanata, emeğe saygınız var kardeşim de bu kadar da abartılmaz ki! Ülkeler arası telif hakkı zımbırtısı daha onaylanmadığı için videoyu sessiz yayınlıyor. Yok böyle bir şey yaaaa!! Direk Youtube'u kapatsa daha mantıklı bir hareket olurdu. Ülkemi seveyim, ülkemi :D

    Kısaca Makinocuğum, videoyu sessiz de olsa, sözsüz de olsa izledim. Eminim aynı duyguyu vermemiştir ama inan çok beğendim. Hele senin anlatımının akabinde izleyince, ne kadar iyi bir analiz yapmış olduğunu da görmüş oldum. E odaklanacak şarkı filan olmayınca ortada direk olarak senin analizini düşünerek izledim klibi.

    Bi de şarkısını bir yerden bulup dinlesem, hatta ikisini kendim kombinlesem tadından yenmeyecek amma ve lakin eldeki imkanlar şu an bu kadar :)

    YanıtlaSil
  4. :D ay şaka gibi, sessiz izletmek ne demek yahu :) gösteririm ama dinletmem :P ülkemin korsan yayınlara desteğini seveyim :D neyse iyiki anlatmışım ama di miiğ :P :D kaç zamandır seyredip seyredip duruyorum :D doyamadım klibe :)

    yine de üzüldüm bak, albüm linkini koredelisinin blogunda görmüştüm, yazının içinde indirme linkini de vermiş...

    http://kore-delisi.blogspot.com/2011/10/jyj-in-heaven-albumu.html

    indirme linkini ben direkt veremiyorum, wordpress amca delirmiş durumda şu sıra, blogu kapatır filan diye koredelisinin sayfasını veriyorum burdan :D

    YanıtlaSil
  5. :D ay şaka gibi, sessiz izletmek ne demek yahu :) gösteririm ama dinletmem :P ülkemin korsan yayınlara desteğini seveyim :D neyse iyiki anlatmışım ama di miiğ :P :D kaç zamandır seyredip seyredip duruyorum :D doyamadım klibe :)

    yine de üzüldüm bak, albüm linkini koredelisinin blogunda görmüştüm, yazının içinde indirme linkini de vermiş…

    http://kore-delisi.blogspot.com/2011/10/jyj-in-heaven-albumu.html

    indirme linkini ben direkt veremiyorum, wordpress amca delirmiş durumda şu sıra, blogu kapatır filan diye koredelisinin sayfasını veriyorum burdan :D

    YanıtlaSil
  6. Ahhah demekki klibi tek anlayamayan ben değilmişim:D İlk izlediğimde öldülermi kaladılar mı anlamamıştım cidden ama dediğin gibi yeşillikler içinde In Heaven yazısını görünce dank etti (öhö öhü)

    Ah yavrum ya worpress amcadan gözü nasıl korktuysa link bile veremiyon öylemi:D Seni gayet iyi anlıyorum çingum ama sinirlenmedende edemiyorum, gıcık wp hıh;)

    YanıtlaSil
  7. yok çingum yalnız değilsin :D hepimiz allakbullağız, öldüler galiba diyelim :D amaaan neyse kalbimizde yaşıyorlar :P :D

    link filan vermiyorum kesinlikle, hem böylesi daha iyi tanıdık arkadaşları referans veriyoruz işte ne güzel :D gerçi senden sonra acımız büyük, ben artık aylık olarak blogspot’da başka bir bloguma yedekliyorum n’olur n’olmaz diye :D

    YanıtlaSil
  8. yok çingum yalnız değilsin :D hepimiz allakbullağız, öldüler galiba diyelim :D amaaan neyse kalbimizde yaşıyorlar :P :D

    link filan vermiyorum kesinlikle, hem böylesi daha iyi tanıdık arkadaşları referans veriyoruz işte ne güzel :D gerçi senden sonra acımız büyük, ben artık aylık olarak blogspot'da başka bir bloguma yedekliyorum n'olur n'olmaz diye :D

    YanıtlaSil
  9. güzel şarkı, güzel klip:) yalnız yorgun geçen bir günden dolayımıdır nedir ben takvim olayına hiç dikkat etmemiştim o yüzden çocuk hayal kuruyor herhalde diye düşünmüştüm :) yani klibi baştan anlamamışım :D neyseki sonradan yazını okuyunca anladım herşeyi ehehe :) o yüzden yazın çok açıklayıcı oldu benim için:))
    ellerine sağlık ^^

    YanıtlaSil
  10. şimdi şöyle ki ben bu klibi anlamak için resmen 3 gün 3 gecemi vermiştim.. yanlış anlaşılmasın tahtam eksik olabilüü ama abdal diilim ondan diil.. ilk izlemede tamamen bir yuçan manyahı olarak şarkıda onun sesine kilitlenmiştim.. ki bence bu albüm yuçan'ın geri planda kaldığına inandığım sesini çok öne çıkarıyo, o yüzden ayrı bi seviyom gari :D sonnacıma 2. izleyişimde cunsu'ya odaklanmış "amanda aman sen ne datlusun böle ne şekersin agucuk mugucuk" sevmiştim onu.. bide böle takım elbise falan görünce pek bi şugar olmuş yau diye gözümü dikip onu izlemiştim.. hele o uçuş sahnesinde dibim düşmüştü malum sebepten ötürü :D (derine inmeye gerek yok annadın sen onu) en sonunda 3. izleyişimde klibi çözmeye çalıştım ve ancak o zaman anlayabilmiştim neyin ne olduğunu ama tarih olayına hiç dikkat etmemişim senin yazından sonra farkettim iyi mi?? artık neremle izlediysem :D bu albüm gerçekten çok güzel ama yeni sadece 4 şarkı var diğerleri the beginning albümündeki şarkılardan bir kaçı.. o yüzden biraz aceleye geldiğine inanıyorum.. sanki biraz daha tv ye çıkıp çıkamama olayına endekslendiler ve albüm o yüzden biraz aceleye geldi.. aslında çıkamayacaklarını kaç km. öteden ben bile biliyodum keşke yeni bir kaç şarkı daha yapıp daha iyi bi alt yapı ile hazırlasalardı albümü bence daha iyi bişey çıkabilirdi.. haaa benim gibi jyj fanı için albüm olmuş yada olmamış oda çok fark yapmıyo aslında yeterki onların sesini duyalım tvde görelim yeter bize.. aman ne çok yazdım gevezeliğim duttu yine kaçtım ben yine gelirim bebem öbdüm :*
    edit: aryadan düzeltme: the beginning albümü değil essay room albümüden olacaktı… okuyucu kitlesini yanılttığım için özür sori :D

    YanıtlaSil
  11. aryadan düzeltme: the beginning albümü değil essay room albümüden olacaktı... okuyucu kitlesini yanılttığım için özür sori :D

    YanıtlaSil
  12. Hiç üzülme sağbeyin, bak ben kaç defa izledim yine de zar zor anladım klibi :D ama açıklamalarımla faydalı olabildiysem ne mutlu bana :D :D :D yine de final de öldüler mi kaldılar mı hala emin değilim ühühü :( :D

    YanıtlaSil
  13. uçuş sahnesindeki o malum sebep neymiş? ehehe ben anlamadım valla :P :D :D junsu'nun yüzü bile gözükmüyordu halbusem (ha öyle olmasından bende şikayetçi değilim o ayrı ) :P

    "senin yazından sonra farkettim iyi mi?? artık neremle izlediysem :D" ... o da soru mu? kalbinle yüreginle izlemişsin besbelli :D :D

    " essay room" anektodundan sonra bende JYJ'nin albümlerine baktım, meğer benim hatlar çok önceden karışmış ... örnek verecek olursak "In Heaven" albümü ile "essay room (Their Rooms, Our Story)" albümleri nedense aynı albüm olarak aklımda kalmış... onun öncesindeki the.. ve beginning'den zaten haberim yoktu senin yorumundan sonra nette dolanınca öğrendim :D vay be ne grupmuş haaa :D neyse klibi çözdük ya bir şekilde albümler çocuk oyuncağı :D

    dur nereye kaçma .. :D Her zaman beklerim aşkolsun :D ;)

    YanıtlaSil
  14. süper miyim neyim :) in heaven'ı tek izleyişle konusunu,bilmemnesini hemencecik anlamıştım :) ama anladım diye de 1 kere izleyip bırakmadım :) in heaven'ı izlerken ilk başlarda sadece junsu'yu görebiliyodum sonradan şarkıyı da dinleyebilmeye başladım :D buradan junsu'ya seslenmek istiyorum o nasıl mal yavrum yaaa :P ağlamaktan içim çıkan klipte uçan totişini görmemle gözyaşlarım birden kurudu suratım garip ifadelere büründü :D bu klip benden tam puan aldı otur 10 :)
    gelelim get out'a...günlerce etkisinden çıkamadığım klip :D hala hatun ne ayak,amcayla ne alıp veremediği vardı da sarıldıktan sonra bol bol itekleyip geri çekildi,neden 3üde buna bakıyodu vb. sorular aklımda dolaşsada fazla kurcalamadım ;çünkü benim ne yaparlarsa yapsınlar seveceğim JYJ grubu toplu halde tüm güzelliklerini ve karizmalarını bu klipte ortaya koymuşlardı :) konuşurken bile aklıma YOOCHUNumun köşeden çıkışı geliyo aklıma ayyyhhh :) o derece etkkileyici bi klip bu get out :) bu klip de benden bol YClu sahneleri ile 10 üzerinden 15 aldı :)
    neyse çok uzatmayayım ben :) Ellerine sağlık makinom kaktüsüm çiçeğim güzel bi yazı yazmışsın gene çok çok öpüldün :*

    YanıtlaSil
  15. =)))))))))))))))))))))))))))))))))) yuppiiii anlayan birini buldum, peki biz doğru mu bildik bunlar cidden tahtalı-oturacak banklı- köyü boyladılar mı yoksa daha uzun bir hayat var mı önlerinde ? :D bunlardan hangisi sence :D

    junsu çok şiker yahu yirim ben oni :D oynadığu dizi yok şimdilik ama kliplerde döktürüyor, get out'ta bir tek junsu arabanın içinde hop oturup hop kalkıyordu, diğer oğlanlar kuul kuul bakış atıyorlardı sadece :D :D :D yav bana köşeden dönen yoochun dime bir daha, ne zaman izlesem aklıma senin yorumların geliyor kopuyorum gülmekten :D

    bu arada jyjturkey, altyazılı getout klibi koymuş youtube'a. Hikayenin konusuna göre hatun kişi bunları sözde yakın bir arkadaşıyla boynuzluyor, yoochun köşeyi dönmeden önce şarkıda kıza saydırıyorlar " hain seni, beni nasıl arkadaşımla aldatırsın, sana inanmıştım piss karı" filan, diğer yarısında ise o şerefsiz arkadaşa saydırıyorlar "arkadaşının sevgilisine nasıl sulanırsın hıyar oğlu hıyar" :D tabi nakaratlarda da "ikinize de ihtiyacım yok, Fu*k you" filan diyor yoochun ahahhahah :D yine de yoochun'un o bakışları o köşeyi dönüşü filan öldürüyor beni gülmekten tamam boynuzu yediniz anladık ulen de yani korku filmi mizanseni yaratmaya da gerek yok :D :D

    bu oğlanlar bizi konuştururda konuşturur valla :D nefesimizi 3.klibe saklayalım :D gerçi 3. klibe gelene kadar 10 dakkalık şu video var ama hiç o konuya girmeyelim biz :D
    çıkamayız içinden :D
    HD [C-Jes] JYJ - In Heaven - QR Code Full Version [10 QR Code Versions in One]
    http://www.youtube.com/watch?v=HdHQAT3Zk_E

    YanıtlaSil
  16. bu klibe bayılıyorum ben.. kısa film tadında çok şirin bi iş olmuş bence.. ayrıntılar fln çok güzel verilmiş ve o albümün hakkını vermiş adamlar, helal olsun valla :)

    yazı da çok aydınlatıcı oldu benim için.. hani merak ediyordum o diyaloglarda ne diyo bunlar diye ama aslını öğrenmek yerine kafamdan senaryo yazıp duruyordum oralara hep .. şuan neyseki herşey yerine oturdu da benim acaip kurgularımdan kurtuldu klip :)

    bu aydınlatıcı yazıdan dolayı teşekkür ediyorum :D ve şunuda eklemeliyim ki yukardaki yorumlara koptum :D ''heleki ağlamaktan içim çıkarken uçan totişi görünce'' hahahaa orayı bi kendimizi toplayalım diye koymuşlar sanırsam :D

    YanıtlaSil
  17. Hoşgeldin acaip'uzuuun :D
    Senin yorumunu görünce blogunda yazdığın vagetalı ramen tarifi geldi, bende farkında olmadan senin yaptığın gb yapıyormuşum okuyunca dedim aklın yolu bir :D :D hatta canı çekenler için linkini de verelim :)
    http://uzuunhikaye.blogspot.com/2011/10/yasasn-yemek-yemek.html

    Klibi çeken her kim ise ellerine sağlık çok güzel yapmış cidden ama Junsu'dan gözümüzü alıp klibi incersek ancak ayrıntıları görebiliyoruz :D :D :D şahsen ben kli çıktığından beri izliyorum kafamda yeni yeni oturdu da o sevinçle birde bunu yazıya dökeyim dedim :) iyiki yapmışım :)
    sevgiligünlük blogu yazarlarından cinnet ve arya'nın her yorumu çok eğlenceli :D getout klibi için yazdıkları yazıları görmen lazım tabi, o zaman ne demek istediğimi anlarsın :D :D

    ”heleki ağlamaktan içim çıkarken uçan totişi görünce” hahahaa orayı bi kendimizi toplayalım diye koymuşlar sanırsam :D" kesin öyle yapmışlar, başka bir açıklaması yok bence de, neyse yavrum junsu da kendini feda etti ama "arka"sında pek çok güzel anı bıraktı diyelim :D :P :D

    YanıtlaSil
  18. kendimi sorgulamama neden oldun beybi :) ben doğru anladım di mi diye sorular sordum kendime bence onlar cennette :) bu arada bi video çıkmış orada sanki junsu onu kurtarmış gibi geldi 2 kere felan izledim ama emin değilim tabiside
    http://www.youtube.com/watch?v=kDVSPywQI7o&feature=player_embedded
    altyazılı videoyu da izlemedim ona hemen bakayım :)
    onlarla ilgili günler boyu susmadan konuşabilirim ama evet nefesimizi yazacaklarımızı 3. klibe saklayalım :) umarım 3. bi klip çıkar :/
    bu 10dklık videoyu da izlemiştim ayrı bişi yaa seviyorum onları o zaman youtubeda yoktu da vimeodan indirip pcme atcam diye program ara ara ölmüştüm

    YanıtlaSil
  19. hoşbulduk :)

    aa sende mi vagetalı yapıyordun? ben vagetayı yeni keşfettim sayılır o yüzden şaşırdım yoksa aklın yolu bir canıım :D

    evet kilpte junsu gibi bir handikap olmasa daha anlaşılır olurdu sanırım bizim için :) dikkat dağınıklığına sebep kendisi :D

    YanıtlaSil
  20. Benim boşnak arkadaşlarım var onların milli baharatı bu neredeyse, eskiden hiç biryerde satılmazdı onlar getirirlerdi memleketlerinden, bende ordan biliyorum :) damak zevklerimiz birmiş evet :)

    Junsu'nun suçu evet :D Herşeyin sebebi o evet :D yönetmeninde kafasını o karıştırmış :P

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...