4 Temmuz 2011 Pazartesi

Mim Treni Kalkıyoor :)

Yeni bir mim daha geldi çaldı kapımı, zaten ben de hevesle bekliyordum, çoktan kafamda hangi soruya nasıl cevap vereceğim belliydi. Geriye bir tek bana paslanması kalmıştı :D Derken  beklediğim o mim koredelisi tarafından sonunda bana paslandı :D :D


Önceki mimlerde olduğu gibi sorulan sorulara samimiyetle cevap veriyoruz, bir de ilave olarak mimin sonuna kendi sorumuzu ekliyoruz. Herkes cevapladıktan sonra, mimi yaratan arkadaş yani hayalmiyim o soruları tekrar cevaplayacak nıhaha :) dokgojinsmile :)


Başlıyoruz...


Takıntınız var mı? Varsa anlatıverin lütfen;)


Hay hay analatayım hemen ;)


Daha önce konusu geçmişti ama gene bahsetmeliyim :) Kirli ellerle katı el sabununa el süremem ben o_O Önce sıvı sabunla elimin kabasını almam lazım, sonrasında mis gibi kalıp sabunla el yıkama şerefini kendime bahşederim :) Olurda etrafta sıvı sabun yoksa kalıp sabunu bol bol sudan geçirip öyle bırakırım yerine, tabi bu benim şahsi sabunum için geçerli. Beslenme Kolu Başkan’ının bana verdiği yetkiyle yakın arkadaş yada akrabalarımın sabunlarını ise kullanmadan önce ve sonra itinayla bol sudan geçirip öyle bırakırım yerine :D ( Bknz 1: Deli olduğumu nerde yazıyor? Bknz 2: Ellerim çok kuruyor hacı, neden ki? ) İşin ilginci ben çevre mühendisiyim diğer bir değişle bok mühendisi :D Öyle kir, bakteri, mikrop vesaireden korkmam iğrenmem ama böyle bir sistem geliştirmişim kendi kendime nasılsa :)


Evde yangın çıksa kurtarılacaklar listenizin ilk 3 sırasında hangi eşyalarınız var?


Canımın derdine düştükten sonra mı önce mi? :D Kimseye bir şey olmayacağını anladığım anda cep telefonu, harici disk ve masaüstü bilgisayarımı kurtaramayacağım için külüstür dizüstümü kapıp yanıma alırım sanırım :D


Pizzanızı neli seversiniz?


Kıyma, pastırma, ton balık olmadığı sürece her türlüsünü severim :D

En çok hangi tür filmleri seversiniz?


Eskiden korku ve gerilime bayılırdım şimdi yüzüne bakmıyorum hiç birinin. Romantik Komediciyim ben :D Bir film beni güldürmüyorsa, o zaman  düşündürmeli, özellikle de yaşama dair ince mesajlar bulunduran filmleri çok severim. Ferzan Özpetek’in Kutsal Yürek’i en çok güldüğüm değil ama en çok duygulandığım filmlerden biridir.




[caption id="attachment_902" align="aligncenter" width="300" caption="Kutsal Yürek "Tüketim stratejisi dünyayı bütün olarak görmeli!""][/caption]

En sevdiğiniz çizgifilm kahramanı hangisi?


Ay bu da sorumu :D Ganbare Genki tabiî ki, ilk çizgi aşkımdır kendisi :D



Kyle XY dizisini izlerken az mı Matt Dallas’ın oynadığı "Live Action Ganbare Genki"nin hayalini kurmuşumdur ah ah :D :P İnşallah bir gün bu hayalim de gerçek olur.



Lakabınız var mı? Varsa bunu da söyleyiverin lütfen


Ablam gibi sevdiğim kuzenim bana sincabım der, ucundan accık dişleğimdir de :D :D :D Sincap familyasından kendime örnek aldığım karakter ise Scrat'tır.



İdeolümsün Scrat, sen ki cennette Fındıkkıran Balesi yapmış, yeri gelmiş çığır açmış chipmunksın, nan tangşine pen-ieyo :D


Yapmayı çok istediğiniz, hep hayal ettiğiniz bir şey var mı?


Gönlümce yaşamak #istiyorum. Çok mu şey #istiyorum :) Bir önceki Pazar twitter’da yaptık da böyle bir etkinlik, hala onun etkisindeyim sanırım :D Çingularla dünya turu ve hayali olan bir meslek de karar kılmıştık en son. Daha ne olsun, Tanrım inşallah hayali olan bir meslek daha doğrusu iş bulurum, mesleğimden memnunum da gerisi gelmiyor bir türlü :D Mümkünse ben hayal ettiklerimi gerçekleştirirken sevdiklerim de hayallarine kavuşsun, hep birlikte mutlu olalım, ben mutluyken başkası iç geçiriyorsa olmaz!


 


Zaman makinanız olsa ve tek bir zamana/mekâna gidip gelme seçeneği verilse hangi zamanı seçerdiniz?


Mu kıtasını çok merak ediyorum batmadan önce ki halini görmek güzel olurdu, insanlığın geldiği en üst nokta vesaire diyorlar yaa, bana şimdi yaşadığımız zamankinden pek farklı değildir gibi geliyor. Şuanda da her türlü teknolojimiz var ama gene de savaşlar, kirli politikalar almış gitmiş durumda, kesin o zaman da öyleydi. Madem nasıl olduğunu zaten tahmin ediyorsun, ne diye merak ediyorsunuz derseniz. Haklısınız derim, o zaman vazgeçtim Mu’dan.



Köy Enstitülerinin kurulduğu döneme gitmek isterdim o halde. Ne zaman Köy Enstitüleriyle ilgili belgesel izlesem gözlerim dolu dolu oluyor. Keşke devamı gelebilseydi, her şey çok farklı olurdu o zaman, ikinci Kurtuluş Savaşı’ydı bizim için bence. Ama bu defa içimizdeki cahilliğe yenildik sanırım :( (tamam tamam işin siyasi yönü çok farklı, insanların cahilliği de onun bahanesi olsun  ne diyeyim :( )


Susmayıp da söylemek istediklerinizi söyleseydiniz acaba hayatınızda neler değişirdi?


Çok güzel soru kore delisi, tam damarıma bastın valla :) Seninle aynı cevabı vereceğim sanırım. “Hayır, ben kendi yolumdan tecrübe etmek istiyorum” diyebilmek isterdim. Öyle yapsaydım ne mi değişirdi hayatımda? Şimdi geleceğime daha bir umutla bakabilirdim örneğin. Kendi yolumu daha erken çizebilseydim, şimdi özellikle kariyerimde daha farklı bir yerde olurdum, özlemini duyduğum yaşam şekli de onunla birlikte gelirdi. Haa çook mu geç kaldım, tabi ki hayır! Önünde sonunda istediğim gibi şekillendireceğim hayatımı ama bir asfaltlı yoldan gitmek var bir de dolanbaçlı yoldan gitmek, ben kendimi dolanbaçlı yola soktuğumun yeni farkına vardım, geçmiş olsun bana :D Yine de durmak yok, ilerlemeye devam! Aja Aja Fighting :D


Şimdi geldi benim soracağım soruya :D


Eğer Hello Kitty olsaydınız, kurdelanız ne renk olurdu?




Şaka yahu Şaka :D Hahaha bi sinirleriniz hoplatayım dedim, gerçi ben her mim de bu soruyu görmek istiyorum artık :D Kitty’le çok samimi olduk da şu sıralar, canım Kitty’m benim :D :D

Asıl soru şimdi geliyor :D

Aş Kendini programını siz sunsaydınız hangi ülkeye gitmek ve özellikle nereyi görmek isterdiniz ?


Tabiki öncelikle Güney Kore, hatta mümkünse 22 temmuz'daki 51kafe'nin açılışına gitmek isterdim. So Ji Sub'um kafe işletmeye karar vermiş de, bir hayırlı olsuna gitmek güzel olurdu, bir de röportaj yapardım ne güzel :D


 


Bitti sorular. Şimdi geldi bu mimi bir yere paslamaya ama nereye :D Hommm  Lafea'ya gitsin bu sefer :) Ellerinden öper Lafea'cım bu mim ;)

13 yorum:

  1. benim mim çığ gibi büyümeye devam ediyor ve ben buna köşeden bakıp sırıtıyorum :D kendime acımıyorum bu soruları cevaplamayı düşündüğümde (mazoşist değilim ben :D ) soru cevaplamak eğlenceli bee... ama benim merak ettiğim hangi soruları cevaplamam gerekecek zira herkes 2-3 kişiye pasladığı için sona eklenen sorular farklı oluyor :D

    azim ve inatçılık konusunda ben de Scrat'i örnek almaya başlamıştım bir ara :D cennette bile cevizinin peşinde koşması çok hoştu cidden :D

    bir de itiraf gerçekleştireyim hemen :D ben de bi ara şekilli sabunlar topluyodum etraftan (marketten falan alıyodum tabiiki sokaktan toplamıyodum canım :P ) kalplisi, istiridyelisi falan :D seviyodum sabunlarımı ama şimdi annem onları yünlü kazakların arasına koyuyo güve gelmesin diye :D benim de el yıkama konusunda bi takıntım var sabah uyandığımda bile ilk önce ellerimi 2 kere yıkarım nedense (sanki gece sokak sokak gezmişim gibi eheh :P ) yani önce ellerimi yıkıyorum, sonra tuvalete giriyorum, sonra tekrar ellerimi yıkıyorum, toplamda 4 oluyo ki ellerim aşınmış olabilir yıllardır aynı şeyi yaptığım için :D :P

    YanıtlaSil
  2. Ne yalan söyleyeyim bu durum beni bile düşündürdü, sen o soruları nasıl toplayacaksın bir araya hahah :)

    heyoo, bir tek ben değilmişim demek yani ben normalim ya da genel olarak toplumun bazı bireylerinde böyle bir hastalık var :D :D :D olsun her halukarda gene de yalnız değilim ;)
    "marketten falan alıyodum tabiiki sokaktan toplamıyodum canım :P" ahahahha :D :D :D aaaa öyle deme hayal, ben kaç defa yoldan sabun topladım ama annem eve almadı, hain anne ühühü, gül gibi bakardım ben onlara halbuki :D :D :D Sabun koleksiyonu yapmadım hiç ama çok imrendim, kazakların çok şanslı (bir de bu açıdan düşün ;) )
    benim eller de aynı durumdan muzdarip, sırf kurusalar neyse, bir de yaşlandırıyoruz cildi iyi mi :S huyumuz kurusun :)

    YanıtlaSil
  3. sanırım bu yüzden ellerim çok hassas doğru sabunu bulmakta çok zorlanıyorum. bu aralar activex kullanıyorum o fazla kurutmuyo sanırım ellerimi :) bir de çantamda sıvı sabun taşıyorum yaa farklı sabun kullanınca ellerim hemen tepki göstermeye başlıyo :D
    yalnız değiliz çingu :D

    soruları toplamak için de blog blog gezcem sanırım ama olsun yeni yeni bloggerlar tanırım böylece :D (polyannalığım tuttu bak yaa :P )

    YanıtlaSil
  4. dolambaçlı yoldan çıkıp asfalt yola girmen dileğiyle sevgim ;)

    YanıtlaSil
  5. mimin en güzel tarafı da bu zaten, bloggerlar arası iletişimi kuvvetlendirdi bayaa :) senin de eline sağlık güzel bir mim yarattın, severek cevapladım ;)

    YanıtlaSil
  6. ne güzel dedin ;) amin Aslım ;) aja aja fighting :D

    YanıtlaSil
  7. sabun olayını artık hiç unutmam :) sabun görünce aklıma sen geleceksin .hayali olan bir iş isteğine canı gönülden katılıyorum canım :)

    aş kendini sorusu da çok güzelmiş .severim o programı .ve istiyorum etkinliği yine yapalım bir süre sonra o kadar çok şey istiyorum ki .
    güzel mim valla cevaplarda güzel :)

    YanıtlaSil
  8. grey's anatomy'de doktorlar ameliyata girmeden önce abdest alırlar ya, o sahnelerin hastasıyım bir de:D söylemeden edemicem (bu nu da yaz bir yere ) :)
    bence de yapalım, bir şeyi 40 defa söylersek olur derler ya, inşallah olur. mimin sonunda istersen san da bir kadro açayım, aş kendini sorusunu da cevaplamış olursun böylelikle ;) hatta sana da pasladım say :)

    YanıtlaSil
  9. @hayalmiyim :) : Sen hiç üzülme çingum soruları toplamanda sana zevkle yardım ederim ahahahhah:D:D

    @makinosev: Yine bir Hello Kitty sorusu görseydim o resimdeki gibi dayıyacaktım boğazıma bıçağı haa. Yapma böyle şeyler gözünü seveyim hahah:D:D

    Mu kısasını bende çok merak ediyordum hele de Atatürk bile ordan bahsedince merakım daha da çok artmıştı ama ne fayda ancak kitaplardan öğrenebiliyoruz. Burda sen Mu kıtasını söyleyince şaşırdım doğrusu;)

    ''ben kendimi dolanbaçlı yola soktuğumun yeni farkına vardım, geçmiş olsun bana '' bunu okuyunca bir an kalbim sıkıştı ya:(( malesef bende yeni farkına vardım, geçmiş olaaa....

    YanıtlaSil
  10. aaa sen hello kitty'i sevmiyor musun yoksa nıhahaa :D tamam tamam şakasını bile yapmam artıkın :P
    Atatürk'ün özellikle Türkçeye çevirttirdiği o kitabı ben de okumuştum zamanında(evde aradım bulamadım şimdi ama kitabı abim aldığında hatırlıyorum üzerinde bir şerit vardı, "Atatürk bu kitabı özellikle Türkçeye çevirtti" diye ), hatta 90larda yayınlanan fenomen dergisini abim hep alırdı ( http://i73.photobucket.com/albums/i206/hussoloji/fenomen.jpg ) orda da bolca lafı geçerdi. hala aklımda yer etmiş bak :D
    senin soruyu görünce ben de "ahh" dedim hemen, tam adamına soruyorsun, hepimize geçmiş olaa :( ama yılmak yok aja aja fighting ;)

    YanıtlaSil
  11. ahhhh, çok tatlı bi yazı olmuş bu yav :D sevdim ben bu mim'i :)

    mu kıtasını ben de merak ediyorum ey dostlar. atlantis, mu, kayıp uygarlıklar, hepsini acayip merak ediyorum. günün birinde kendimi onları araştırmaya adamayı planlıyorum, tabii o kadar boş vaktim olursa! :P bakarsınız bir fantastik roman da ordan çıkar :D :D hatta makino, sen absürt romantik komedi dalında çığır açarken ben de fantastik romantik komedi türüne dalarım, olmaz mı? :D :D

    hello kitty sorusunda ve eklediğin resimde koptum çingu! :D :D haha, bir an korkmuştum ama itiraf edeyim :D neyse ki şakaymış, güzel şaka oldu :D

    bi de matt dallas cidden süper genki olur! ne güzel yakalamışsın!

    YanıtlaSil
  12. "hatta makino, sen absürt romantik komedi dalında çığır açarken ben de fantastik romantik komedi türüne dalarım, olmaz mı? :D :D"
    olur tabi olmaa mı ? biz zaten iyicene aştık kendimizi, yapmazsak ayıp olur :D blogger sisters olarak dizi bile çekeriz olmaz mı? :)
    hello kitty'im benim, kıymamam ona ben, neden böyle tepkiler alıyor anlamış değilim :P
    matt dallas beni yakaladı diyelim, tipe baksana şunun yiriimmm :D Benziyorda hani :D

    YanıtlaSil
  13. http://lafeablog.net/2011/07/08/mim-gelmis-yine/ İşlem tamam :) Kendi sorumu eklemeyi unutmuşum. Diğer mimlerden kopyaliccimmm hemen :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...