18 Temmuz 2011 Pazartesi

So Ji Sub - Haberler I

So Ji Sub ile ilgili yeni yeni haberler var arkadaşlar... Aslında meraklıları için yeni değil çoktan öğrenmişlerdir bile ama konu So Ji Sub olunca derleme yazılar yazmayı tercih ediyorum. Sıcağı sıcağına yazmak belki daha heyecanlı oluyor ama bu seferde konu ile ilgili henüz net bir açıklama nette bulamadığınız için, sadece bulduğunuz fotoğrafların altına kendi yorumunuzu yazmak zorunda kalıyorsunuz. Çenem düşük olduğu için böylesini de yaparım ama twitter varken buraya yazmanın bir alemi yok.


Lafı çok uzattım galiba hemen elimde biriken Ji Sub Haberlerine değineyim;)



A Two Some Place by 51K


18 yaşından beri modellik yaptığı için bir çok reklam filmi çevirmişliği vardır Ji Sub'un. Bu açıdan bakarsak reklamını yaptığı ürünlerin satışlarını arttırtığı yeni bir haber değil. 51K Ajansını kurduktan sonra onu ilk defa bir iş adamı gibi görmeye zaten başlamıştık ama son yayınlanan "Two Some Place dessert Cafe" reklamıyla yeni bir iş sahasına daha girdiğinin haberini almış olduk.







Hali hazırda Kore'de 12 şubesi olan A TwoSome Place, gördüğünüz gibi özellikle tatlı menüsüyle iddialı bir mekan. Mekan sahipleri, başlangıçta tanıtım çalışmalarında reklam yüzü olması için So Ji Sub'a teklif götürmüşse de, yapılan toplantılarda So Ji Sub'ın da kendine ait bir şube açma isteği ortaya çıkmış.


22 Temmuz Cuma günü açılışı yapılacak mekanın yeri ve mekanla ilgili fotoğraflar, facebook'taki 51kafe sayfasında gün be gün yayınlanmakta. Aslında eminim jisub'ın resmi sitesi 51k'da daha fazla ayrıntı yayınlanıyordur ama işte koreli olmayınca üye olmak zor. Bende facebooktaki sayfadan gördüklerimi paylaşıyorum :)



Bu cuma Kangnam'da açılacak 51K şubesi için "aa tam da yolumun üzeri cuma günü hiç bir işim yok" diyorsanız işte adresi ;)


EDİT: ADRESS : SEOUL, GANGNAM-GU, SHINSA-DONG 602, CGV NEW BLD 1F, A TWOSOME PLACE by 51K.


EDİT2: Kafenin açılışından sonra JiSub'a ait 51K ajansı da Gangnam-Gu'ya taşınmış (neresiyse artık orası :) )


Ajansın yeni adresi şöyle :


Nonhyun-dong, Gangnam-gu, 259-12
Tel: 02-3443-0051 Fax : 02-3445-0510



Nasıl yeri de çok kolaymış di mi :P Menu de orjinal A Two Some Place tatlıları bulunmakla birlikte(çok bilirim ya o tatlıları hehe :) ) Ji Sub'un kendi özel ürünleri de var.  Hatta bir kaçının fotoğrafı yayınlandı bile :)


Daha çok fotoğraf var ama facebook sayfasından bakarsınız diye tahmin ediyorum :) Gerçi cuma günü büyük açılış var, asıl ozaman bol bol fotoğraf elimie ulaşır. Asıl o zaman tutmayın beni :D Neyse diğer habere geçelim :P



So Ji Sub & Kim Yuna 2011 Kore Turizm Starları Ödülünü Kazandılar!



14 Haziran da Seul Müzesinde gerçekleştirilen etkinlikte, 2010 Kış Olimpiyatlarında artistik patinajda altın madalya alan Koreli Sporcu Kim Yuna ile DMZ bölgesinin yani Kangwondo'nun tekrar turizme kazandırılmasında büyük rolü olan So Ji Sub,  Kore Turizm Yıldızları ödülünü aldılar(1).


Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan etkinlikte ödülün yanısıra bir de herkese çiğ köfte dağıtıldı, görenlerin "Aigoo böyle lezzetli bir şey yemedim" yorumlarına bol bol tanık olunduğu söylense de, hiç inanmayın bu habere derim. Zira sıcaktan kafayı yemiş bulunmaktayım, bunu da bi tarafımdan salladım nıhahhaha :D


Tamam tamam toparlıyorum hemen :D  Ödülün yanı sıra $5000 USD teşfik ödülünü de cebe indirmişler efem , gerçi onlar için çerezdir bu para ama halkın vergisiyle toplandığını düşünürsek burun kıvırmamışlardır diye düşünüyorum ;)



Bu arada Ji Sub'un bilekliğine koptum, ne öyle kız gibi incileri dizmiş, inci mi boncuk mu neyse artık :D Orta parmağa yüzük takması zaten klasik bir davranışı, yani inşallah öyledir :D



Ödülün teslim edilmesini beklerken çekilmiş bir kare :D Çok güldüm amcaya ya, bir de cepten çekiyor şip şak :D :D :D Darısı benim başıma diyeyim ne diim ;)







Şimdilik benden bu kadar, şu sıra iki arada bir derede yazıyorum yazıları, idare edin artık ;) Anyonggg

4 yorum:

  1. cuma işim yok ben gidem artık :) sayende haberleri de öğrendik demek iş adamı olmuş bizim ki yalnız pek lezzetli değildi o ürünler bence ben giderse bana özel türk kahvesi yapmak zorunda kalacak ona zahmet vermeyeyim şimdi bir ton uğraşıp köpüklü yapmayı öğrenecek en iyiisi ben yine kuzu kuzu evde oturayım :)

    YanıtlaSil
  2. aman çingum ne zahmeti, benim selamımı göndersen yeter, kırmızı halıyla karşılarlar öyle böyle değil :D :D :D Sen git bence açılışa, foto çekmeden de gelme :D
    ji sub'um iş adamı oldu artık, malum ufukta evlilik var (jisub&kaktus), kolunda bir bileziği olsun istedik, oyunculuk da bir yere kadar :P

    YanıtlaSil
  3. Bileklık neysede yeşil çorapları harika jisub un.ben onlara bayıldım.gerçi ne giyse yakışır kendisine......^_^

    YanıtlaSil
  4. bu fotoğraflarda belli olmuyor tabi ama evet! yeşil çoraplarda çok şık =) o saçtan haz etmesemde ( milleti genç gösteren şu hallyu saç jisub'u yaşlı gösteriyor :) dediğin gibi ne giyse yakışır ona :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...